Поръчка

Поръчка

От он-лайн магазина STENSO можете да закупите работни и спортни облекла, обувки, ботуши, предпазни екипировки и аксесоари като гост или чрез регистрация.

Регистрация в сайта на STENSO можете да направите като натиснете бутон „Вход“. Също така бихте могли да съберете продукти във Вашата количка и директно при покупка (след натискане на бутон Купи) да преминете към регистрация. Веднъж регистрирани можете да влизате в своя профил от името ви под надпис STENSO, да допълвате и правите промени по информацията за адрес на доставка, лични данни, данни за фактура и т.н.

Поръчки в он-лайн магазина на STENSO можете да направите по следния начин:

1. Избирате продукт от съответната група като кликвате върху него. Виждате в детайли описание и снимки на артикула. В зависимост от наличността и модела можете да изберете цвят, размер или други съществуващи характеристики.

2. Цената на артикула е посочена в български лева с включен ДДС.

3. В количката си виждате избраните вече артикули. С бутон „Продължи да пазаруваш” имате възможност да се върнете в он-лайн магазина на STENSO и да продължите с избора на артикули. С Бутон „Изтрий всички” можете да премахнете всички артикули от количката. Ако искате да премахнете само един артикул, можете да го направите с червения Х в горния ляв ъгъл на описанието на артикула. Ако искате да увеличите или намалите броя на поръчаните артикули, можете да го направите със зелените стрелки в клетките за количество. Когато сте приключили с пазаруването, натиснете бутон ”Купи”.

4. Ако не сте се регистрирали, ще трябва да преминете през кратка регистрация или да въведете данните си като гост. Необходимо е уточняване адрес на доставка и данни за издаване на фактура (ако е необходимо). След което трябва да уточните предпочитания от Вас начин на плащане. С бутон „Преглед” можете да видите цялостната Ви поръчка, информация за доставката и начина на плащане.

5. С натискане на бутон „Купи” поръчката Ви е потвърдена и приета от системата на STENSO и Вие ще получите на посочен от Вас e-mail информация за статуса на поръчката. Оператор на STENSO ще се свърже с Вас във времето от 9 до 17.30 часа в дните от понеделник до петък за уточняване на детайли  (при необходимост). Срокът за доставка е от 1 до 7 работни дни от деня следващ приемането на плащането или от 1 до 7 работни дни от деня следващ приемането на поръчка с наложен платеж или с плащане в брой в магазина на STENSO.